Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@10:20:40 GMT

روش خواندن نماز حاجت

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۳۸۹۵۸

برای برآورده شدن حاجت و آرزو نمازهای زیادی توسط معصومین معرفی شده که در ادامه با برخی از روش های خواندن نماز حاجت آشنا میشوید. ناطقان: نماز حاجت" روز پنجشنبه از پیامبر اکرم (ص):
از پیامبر گرامی اسلام (ص) روایت است که هر کس این نماز را در روز پنجشنبه بخواند و در آخر نماز در حالی که به سجده رفته است حاجت خود را از خداوند بخواهد، حاجتش حتی اگر جابجا شدن کوهها یا نزول باران هم باشد برآورده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




در مقام و حکمت این نماز هر چقدر بگوییم کم گفته‌ایم و برای درک بهتر مقام این نماز در نزد خدواند متعال، به این روایت از پیامبر اکرم(ص) اکتفا می‌کنیم که فرموده‌اند: هر کس این نماز را بخواند و چیزی از خدا نخواهد، رواست که خداوند بر او غضب کند.


و اما نکاتی که باید در خواندن این نماز جهت دستیابی به اجر واقعی به آن توجه کرد:
1- این نماز را با حضور قلب واقعی بخوانید.


2- نحوه‌ی خواندن این نماز را در طول هفته تمرین کنید تا بتوانید بدون هیچگونه اشکالی آن را بخوانید.


3- برنامه روز پنجشنبه خود را طوری تنظیم کنید که استراحت کافی داشته باشید و به هنگام خواندن این نماز هیچگونه احساس خستگی و کسالت در شما نباشد تا بتوانید نماز را کامل و بدون هیچ اشتباهی بخوانید.


4- در تعداد سوره‌ها دقت کنید و از خواندن بیشتر یا کمتر سوره ها جهت احتیاط خودداری کنید.

 
نحوه خواندن نماز حاجت:
این نماز، از دو نماز 2 رکعتی، و اعمال بعد از نماز تشکیل شده است.
نیت نماز: نماز حاجت روز پنجشنبه قربةً الی الله.
بهتر است «بین دو نماز» و همچنین «بین نماز دوم و اعمال بعد از نماز» فاصله نیفتد و از سخن و عمل اضافی خودداری کنید.


نماز اول حاجت:
در رکعت اول بعد از نیت، یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و 11 مرتبه سوره‌ی توحید(قل هو الله احد) و سپس همانند نمازهای معمولی به رکوع و سجود بروید.

در رکعت دوم یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و 21 مرتبه سوره‌ی توحید و بعد از آن قنوت نمازهای معمولی را بخوانید و سپس به رکوع و سجود بروید و بعد از سجده دوم، تشهد و سلام بگویید و نماز اول را تمام کنید.

 

نماز دوم حاجت:
در رکعت اول بعد از نیت، یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و "31 مرتبه سوره‌ی توحید" و سپس همانند نماز قبل به رکوع و سجود بروید.

در رکعت دوم، یکبار سوره‌ی حمد را بخوانید و "41 مرتبه سوره‌ی توحید" را تلاوت کنید و سپس قنوت بخوانید و بعد از آن به رکوع و سجود بروید و بعد از سجده دوم، تشهد و سلام بخوانید و نماز را تمام کنید.

بعد از دو نماز:
بعد از سلام نماز دوم، اعمال زیر را به جا آورید:
در حالت نشسته" 51 مرتبه"سوره توحید را تلاوت کنید و بعد از آن " 51 صلوات" بفرستید و سپس به سجده رفته و در حالت سجده صد مرتبه"یا الله "بگویید و بعد از آن در همان حالت سجده، حاجت خود را خداوند متعال بخواهید.


سه چیز از خدا بخواهید:
شما در سجده آخر هر چه دوست دارید می‌توانید از خدا بخواهید اما بهتر آنست که حاجات خود را به ترتیب زیر از خداوند طلب کنید و اطمینان قلبی داشته باشید که حاجات شما برآورده خواهد شد:

اول: تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج) از از خداوند طلب کنید(چرا که این نماز در بعدازظهر پنجشنبه خوانده می‌شود).
دوم: در حق دیگران و هر آنکه محتاج دعای شماست دعایی کنید(چرا که دعای افراد در حق یکدیگر زودتر مستجاب می‌شود).
سوم: هرآنچه برای خود می‌خواهید از خداوند طلب کنید ضمن اینکه یادتان باشد بهترین دعا؛ «عاقبت به خیر شدن» است.



نحوه خواندن نماز حاجت امام جواد:
نماز حاجت امام جواد (ع) یکی از نماز‌های توصیه شده در کتب دینی برای برآورده شدن حاجات به ویژه رفع حاجات دنیوی، دور کردن بلا و گرفتاری‌ها است.


نماز امام جواد (ع) دو رکعت است که در هر ركعت حمد يك مرتبه و توحيد هفتاد مرتبه خوانده میشود. سید بن طاووس در جمال الاسبوع برای هریک از ائمه علیهم السلام نمازی با دعا ذکر نمودهاست. دعای بعد از پایان نماز جواد الائمه به شرح زیر میباشد:

اللَّهُمَّ رَبَّ الْأَرْوَاحِ الْفَانِيَةِ وَ الْأَجْسَادِ الْبَالِيَةِ
اى خداى آفريننده روحهايى كه از جهان فانى رفته و بدنهاى كهنه پوسيده شده

أَسْأَلُكَ بِطَاعَةِ الْأَرْوَاحِ الرَّاجِعَةِ إِلَى أَجْسَادِهَا (أَحِبَّائِهَا)
درخواست مى‏ كنم به طاعت روحهايى كه به امر تو به بدن باز مى ‏گردند

وَ بِطَاعَةِ الْأَجْسَادِ الْمُلْتَئِمَةِ بِعُرُوقِهَا وَ بِكَلِمَتِكَ النَّافِذَةِ بَيْنَهُمْ‏
و به طاعت بدنهايى كه پس از تفرق با عروق و اعضاء همه ملتئم و مجموع مى‏گردند و به امر نافذ تو ميان آنها

وَ أَخْذِكَ الْحَقَّ مِنْهُمْ وَ الْخَلاَئِقُ بَيْنَ يَدَيْكَ يَنْتَظِرُونَ فَصْلَ قَضَائِكَ‏
و به آن حقى كه تو از همه باز خواهى گرفت در حالى كه خلايق در پيشگاه حضور تو منتظر حكم تو

وَ يَرْجُونَ رَحْمَتَكَ وَ يَخَافُونَ عِقَابَكَ‏
و اميدوار رحمت تو و ترسان از عقاب تواند

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
درود فرست بر محمد و آل محمد

وَ اجْعَلِ النُّورَ فِي بَصَرِي وَ الْيَقِينَ فِي قَلْبِي‏
و نور در چشم من و يقين و ايمان در قلب من

وَ ذِكْرَكَ بِاللَّيْلِ وَ النَّهَارِ عَلَى لِسَانِي وَ عَمَلاً صَالِحاً فَارْزُقْنِي‏
و ذكر دائم خود را به شب و روز بر زبان من جارى كن و عمل صالح روزى من گردان



نماز حاجت امام رضا (ع):
یکی از امامانی که همه ما ایرانی‌ها به شوق دیدن حرمش غوغایی در دل داریم و به ایشان توسل می‌کنیم امام رضا (ع) هستند.

امام رضا (ع) فرمودند: هرگاه دچار امر دشواری شدی دو رکعت نماز بخوان.

در رکعت اول بعد از حمد آیه الکرسی
در رکعت دوم بعد از حمد سوره قدر

بعد از نماز قرآن را بر روی سر بگیر و بگو:
«أَللَّهُمَّ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ إِلى خَلْقِکَ، وَ بِحَقِّ کُلِّ ایَةٍ فیهِ، وَ بِحَقِّ کُلِّ مَنْ‏ مَدَحْتَهُ فیهِ عَلَیْکَ، وَ بِحَقِّکَ عَلَیْهِ، وَ لا نَعْرِفُ أَحَداً أَعْرَفَ بِحَقِّکَ مِنْکَ»

سپس ۱۰ مرتبه هر یک از ذکر ‌های زیر را بگو:
«یا سَیِّدی یا اَللَّهُ»
«بِحَقِّ مُحَمَّدٍ»
«بِحَقِّ عَلِیٍّ»
«بِحَقِّ فاطِمَةَ»
«بِحَقِّ الْحَسَنِ»
«بِحَقِّ الْحُسَیْنِ»
«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ»
«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»
«بِحَقِّ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ»
«بِحَقِّ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ»
«بِحَقِّ عَلِیّ ‏بْنِ مُوسى»
«بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ»
«بِحَقِّ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ»
«بِحَقِّ حَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ»
«بِحَقِّ الْحُجَّةِ»

اگر چنین کنی پیش از آن که از جایت برخیزی خداوند حاجتت را برآورده می‌کند.

برچسب ها: نماز ، حاجت ، مستحب ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نماز حاجت مستحب ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید

امروزه تقریبا نمی‌توان حوزه‌ای از کارهای روزمره جامعه را پیدا کرد که گوشی‌های هوشمند به‌نوعی در آن نفوذ نکرده باشند! این دستگاه‌ها به پای ثابت فعالیت روزانه افراد مختلف در سرتاسر دنیا تبدیل شده و کاربری گسترده‌ای پیدا کرده‌اند. علیرغم این اهمیت گوشی‌های موبایل، یکی از مواردی که چندان مورد توجه کاربران قرار نمی‌گیرد، ایمنی و نکات مربوط به آن‌ها حین شارژ کردن این دستگاه‌هاست.‌

به گزارش گجت نیوز، به‌طور کلی شارژ کردن یک گوشی موبایل فرآیند نسبتا ساده‌ای به نظر می‌رسد. با این وجود رعایت نکات ایمنی حین شارژ گوشی های هوشمند باعث خواهد شد که خطراتی مانند آتش گرفتن یا انفجار دستگاه حین شارژ به حداقل برسند.

نخستین گام برای ارتقای ایمنی حین شارژ شناسایی عادت‌های غلط انجام این کار و ترک آن‌هاست. سپس در گام‌های بعدی نیز می‌توان با رعایت برخی دیگر از نکات مرتبط با فرآیند شارژ مانع از بروز سوانحی شد که هر از چند گاهی خبر رخ دادن آن‌ها در اینترنت منتشر می‌شود.

مهم‌ترین نکات ایمنی حین شارژ گوشی های هوشمند

احتمالا با برخی نکاتی که در ادامه پیرامون روش‌های ارتقا ایمنی حین شارژ گوشی‌های موبایل معرفی خواهیم کرد از پیش آشنا هستید. با این وجود توصیه می‌کنیم حتی در این صورت نیز ادامه متن را به‌طور کامل مطالعه فرمایید تا با جزئیات بیشتر در جریان این نکات قرار بگیرید.

از آداپتور و کابل مناسب استفاده کنید

یکی از اصلی‌ترین نکات ایمنی که هنگام شارژ گوشی موبایل خود باید رعایت کنید استفاده از شارژر و کابل شارژ مناسب است. توصیه می‌کنیم همواره از کابل و شارژری که همراه با گوشی به دستتان رسیده استفاده کنید یا برای خرید آن‌ها به فروشگاه‌های معتبر مراجعه کرده و محصولی از برندهای شناخته‌شده خریداری کنید.

دقت کنید که استفاده از کابل و آداپتورهای بی‌کیفیت و غیراصلی ممکن است باعث آسیب رسیدن به گوشی و بروز سوانحی مثل آتش‌سوزی شود؛ چراکه این اکسسوری‌ها عموما فاقد استانداردهای امنیتی لازم برای عرضه به بازار بوده و بعضی حتی اجازه عرضه به بازار به‌طور رسمی را نیز ندارند!

از شارژ بیش از حد دستگاه بپرهیزید

شارژ بیش از حد گوشی های موبایل می‌تواند باعث تولید حرارت بیش از اندازه در گوشی شما شده و ضمن آسیب رساندن احتمالی به باتری باعث بروز حادثه هم شود. به همین جهت به کاربران توصیه می‌شود که گوشی خود را پس از رسیدن شارژ باتری به صد درصد از شارژر خارج کنند.

در این خصوص البته برخی برندها این قابلیت را در محصولاتشان تعبیه می‌کنند تا پس از شارژ شدن کامل باتری، ورود جریان برق به دستگاه قطع شود. در صورتی که گوشی شما جزو این برندهاست؛ قابلیت گفته شده را فعال کنید.

گوشی خود را خنک نگه دارید

دیگر نکته ایمنی مهمی که حین شارژ گوشی خود باید مورد توجه قرار دهید، خنک نگه داشتن آن است. حرارت بزرگترین دشمن باتری گوشی‌های موبایل است. حرارت بیش از اندازه می‌تواند عمر باتری را کاهش دهد یا باعث باد کردن و حتی انفجار آن شود.

برای خنک نگه داشتن گوشی موبایل خود حین شارژ از قرار دادن آن روی سطوحی مثل مبل یا تحتخواب که باعث محبوس شدن حرارت می‌شوند خودداری کنید. در عوض سعی کنید گوشی خود را در حال شارژ شدن روی سطوح صاف و سختی قرار دهید که امکان تبادل حرارت با محیط را داشته باشد.

هرگز گوشی را زیر پتو یا بالشت قرار ندهید

قرار دادن گوشی در حال شارژ زیر بالشت یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که بسیاری کاربران، خصوصا زمان شارژ کردن شبانه گوشی انجام می‌دهند. این کار مانع از دفع حرارت گوشی موبایل شده و در نتیجه باعث داغ شدن یا آتش‌سوزی دستگاه خواهد شد. بنابراین ضروری است که زمان شارژ کردن گوشی موبایل خود توجه ویژه‌ای به تهویه آن داشته باشید و هرگز آن را زیر سطوح دیگر قرار ندهید.

حین رعد و برق گوشی خود را از شارژ بکشید

کشیدن گوشی از شارژ حین بروز رعد و برق یکی دیگر از نکات ایمنی حین شارژ به شمار می‌رود که شاید افراد کمی به آن توجه داشته باشند. دقت کنید که در شرایط خاص، صاعقه ممکن است از طریق شبکه انتقال برق به پریز انتقال پیدا کرده و به‌طور ناخواسته وارد گوشی شما شوند.

این ورود ناگهانی جریان شدید برق به باتری گوشی موبایل شما در وهله اول آسیبی جدی به آن وارد خواهد کرد و ممکن است باعث بروز حوادث جبران ناپذیر و غرقابل پیش‌بینی شود. به همین جهت حتما زمان رعد و برق گوشی‌تان را از برق خارج کنید.

با دست خیس خود گوشی را لمس نکنید

حتما در جریان هستید که آب دارای املاح رسانای جریان برق به شمار می‌رود. بنابراین اگر دستتان خیس است به هیچ وجه گوشی موبایل خود را لمس نکنید! رطوبت دست شما ممکن است آسیب رساندن به درگاه شارژ گوشی و بروز برق گرفتگی در شما شود. بنابراین اگر قصد دارید حین شارژ با گوشی موبایلتان کار کنید، حتما پیش از انجام این کار دستتان را خشک کنید.

کابل شارژ و آداپتور را به‌طور دوره‌ای بررسی کنید

چک کردن دائمی کابل و آداپتور شارژ گوشی موبایل نیز از جمله نکات ایمنی است که حتما باید رعایت کنید. حین چک کردن این موارد دنبال آسیب‌هایی چون ساییدگی، سوختگی یا بریدگی کابل بگردید و در صورت مشاهده هریک، فورا ایرادات را برطرف کرده یا کابل و آداپتور را تعویض کنید. علاوه بر موارد گفته شده، بیرون زدن سیم‌ها از درون غلاف و اتصالات شل نیز از دیگر ایراداتی هستند که باید فورا در صدد برطرف کردنشان باشید.

از شارژ سریع گوشی در دماهای بیش از اندازه بالا یا پایین بپرهیزید

شارژ سریع فناوری فوق‌العاده‌ای‌ست که امکان شارژ کردن گوشی‌های موبایل در زمانی بسیار کوتاه‌تر از قبل را به کاربران می‌دهد. با این وجود باید توجه کنید که شارژ سریع باعث تولید حرارت بیشتری شده که ممکن است به گوشی موبایل شما آسیب بزند. این مساله زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که شارژ سریع را در محیط‌هایی با دماهای بیش از اندازه بالا انجام دهید.

در این شرایط احتمال آسیب دیدن باتری و آتش‌سوزی به‌طور قابل ملاحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند.

استفاده از محافظ برای وصل کردن گوشی به برق

استفاده از محافظ به منظور محافظت از دستگاه‌های الکتریکی خود در برابر نوسانات جریان برق امری ضروری نه فقط برای گوشی موبایل، بلکه تمامی وسایل برقی منزل شماست. محافظ‌های الکتریکی باعث تنظیم ولتاژ شده و مانع از آسیب دیدن دستگاه‌های برقی حین تغییرات برق می‌شود. خرید یک محافظ باکیفیت سرمایه‌گذاری منطقی است که باعث جلوگیری از ضررهای مالی احتمالی ناشی از آسیب دیدن گوشی موبایل یا بروز سانحه خواهد شد.

از قرار دادن گوشی در معرض تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری کنید

قرار دادن گوشی موبایل به‌طور مستقیم زیر نور خورشید باعث داغ کردن گوشی موبایل خواهد شد. حال اگر این داغ شدن گوشی را با افزایش حرارت ناشی از شارژ کردن گوشی جمع کنید متوجه خواهید شد که شارژ کردن گوشی زیر تابش نور خورشید تا چه حد می‌تواند به گوشی موبایل شما آسیب بزند! بنابراین یکی از نکات ایمنی مهم حین شارژ گوشی های هوشمند شارژ کردن دستگاه در محیط‌هایی دور از تابش آفتاب است.

از لمس کردن یا برخورد به کابل شارژ بپرهیزید

تماس مستقیم بیش از اندازه با کابل شارژ و سوکت آن اثرات منفی فراوانی روی بدن انسان خواهد داشت. بنابراین اگر قصد شارژ گوشی‌تان را دارید توصیه می‌کنیم از نشستن یا خوابیدن در کنار آن بپرهیزید تا تماس پوست بدنتان با آن را به حداقل برسانید.

برق‌گرفتگی‌های سبک و سنگین، مهم‌ترین نتایج لمس طولانی‌مدت کابل شارژ حین اتصال به برق به شمار می‌رود.

گوشی خود را تنها در محیطی با هوای در گردش شارژ کنید

همان‌طور که بارها در این متن تاکید شد، جریان داشتن هوا مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند باعث جلوگیری از داغ کردن گوشی حین شارژ شدن و بروز اتفاقات ناشی از آن شود. بنابراین هرگز گوشی خود را در محیط‌های بسته که هوا را در خود نگه می‌دارند شارژ نکنید.

همین کار به‌ظاهر ساده می‌تواند تا حد زیادی آسیب‌های وارد شده به باتری گوشی موبایل و البته خطرات احتمالی مانند انفجار یا آتش‌سوزی را کاهش دهد. علاوه بر این، در صورت وجود تهویه در محیط همچنین می‌توانید عمر باتری گوشی موبایل خود را نیز افزایش دهید و از حداکثر سرعت شارژ ممکن نیز بهره ببرید.

جمع‌بندی؛ توصیه‌های ایمنی هنگام شارژ گوشی موبایل را جدی بگیرید!

با رعایت نکاتی که در این متن به آن‌ها اشاره شده می‌توانید ضمن برخورداری از حداکثر سرعت شارژ ممکن از آداپتور و کابل شارژ خود محافظت کرده و خطراتی که در اثر داغ کردن گوشی متوجهتان خواهد بود را به حداقل برسانید. از جمله نکات حائز اهمیت می‌توان به استفاده از کابل و شارژ اصلی یا باکیفیت، توجه به جریان داشتن هوا، از برق کشیدن دستگاه پس از شارژ شدن کامل، استفاده از محافظ و عدم شارژ دستگاه در محیط‌های بیش از حد سرد یا گرم اشاره کرد.

رعایت کردن این نکات می‌تواند خیال شما را از بابت شارژ مطمئن و ایمن گوشی موبایل راحت کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توقیف هفت فروند شناور حامل سوخت قاچاق
  • توقیف هفت فروند شناور حامل سوخت قاچاق سوخت
  • شروع صبح با قرآن کریم؛ صفحه ۲۳۹+صوت
  • سند و توضیحات فروزان برای استقلالی‌ها
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • بازیکنان دورتموند و خواندن ترانه Someone like you از ادل پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • واکنش مهران غفوریان به ساواکی خواندن پدرش